petak, 3. lipnja 2011.

Apple patenta kamera mogao zaustaviti smartphone Bootleggers u svojim stazama

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/02/apple-camera-patent-could-stop-smartphone-bootleggers-in-their-t/:
Apple infracrvene kamere sustav
Apple je uvijek podnošenje patenti za čudne i fantastične stvari koje nikada činiti se to naći svoj ​​put u stvarnim proizvodima. No, zahtjev objavio je danas detalje neke zanimljive tehnologije koje smo zapravo mogli vidjeti uzimajući zaglavljeni u budućnosti iPhone (za bolje ili lošije). Po uparivanju infracrveni senzor s kamerom već na brodu, prijenosne uređaje mogli primati podatke iz odašiljača postavljena, dobro, gdje god. Iza jednostavno miniranje iz teksta i otvaranje veze kao proslavljeni QR koda , transmiteri mogu onemogućiti određene značajke, kao što su kamere, kako bi se spriječilo snimanje na film kazalištima i glazba prostorima. Ako se u potpunosti isključuje cam izgleda malo trapav, vodeni žigovi mogu biti primijenjene na fotografije identifikaciju tvrtke ili sadržaj zaštićen autorskim pravima. Neke potencijalne koristi su malo manje Big Brother, kao što su muzeji usmjere informacije o izložaka korisnika ili pokretanje audio turneju. Očito treće strane bi trebala dobiti iza IR gurati i ne postoji jamstvo da Apple će staviti ovo u budućnosti iProduct. Ipak, mi smo malo zabrinuti da je dana mutnih YouTube video koncert svibanj se dolazi do kraja.

Apple patenta kamera mogao zaustaviti smartphone Bootleggers u svojim stazama prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. lipanj 2011 20:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Očigledno Apple | izvor US Patent Office | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar