petak, 3. lipnja 2011.

OnLive izlasci univerzalni bežični kontroler, bešavne integracije Facebook i više - smo test tablet iskustvo na HTC Flyer (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/02/onlive-outs-universal-wireless-controller-seamless-facebook-int/:
Mi smo vam rekli da OnLive dolazi u tablets, TV, i drugim uređajima dok je povratak, ali možda ste bili sporan je mislio kontrole Duke Nukem putem zaslona osjetljivog na dodir ili IC daljinski. Pa, ne brinite više, kao i OnLive je napravio Universal bežični kontroler vam dati konzolu kontrole na bilo OnLive-kompatibilnom uređaju. Tvrtka je tajna umak omogućava da spojite izravno u vaš škriljevca ili smartphone, a tu je i USB dongle za korištenje s računala i ne-Vizio TV. Pitali smo direktor tvrtke Steve Perlman što je u njegovoj bežični vještice 'zakuhati, ali sve što će nam reći da je crna magija nije Bluetooth. Moramo vidjeti novi kontroler u osobi, i nema vidljivih razlika između njega i onaj koji dolazi s MicroConsole - oni izgledaju isto i oni igraju isto, plus novi Gamepad ima 802.15.4 radio za unatrag- kompatibilnost s MicroConsole, previše. Nažalost, taj dongle nije još spreman za premijera vremena, ali mi smo da će biti "malo veći" od Logitech maleni ujedinjuje prijamnika .

Kad smo išli na ruku s novim kontrolerom, to je bio uparen s HTC Flyer . Mi bi bili čekaju da vide OnLive je usluga na HTC-a novi tablet, a iskustvo nije razočarao - u naše kratko vrijeme s uređajem, igre bila je dobra na Flyer kao što je na PC-u, uz malo lag i istu kvalitetu grafike. Osim Flyer i Vizio's VIA hardver , mnogo više uređaja su postavljeni da se pridruže OnLive obitelj ove godine, iako Steve ne bi nam reći tko je ih je za proizvodnju. On je rekao da bez obzira što brand-name je na prednjoj strani kutije, tvrtka se nada da će imati 50 milijuna Blu-ray playeri i 25 milijuna internet TV dostavljaju uz uslugu na brodu do kraja godine. Da bi pogodio da je cilj, tvrtka se udružio s Intelom kako bi streaming igranja na uređaje za pakiranje Atom CE4100 silicija s početkom ove jeseni.

Hot hardver ne uzimajući vaše gaming sokova teče? Pa, kako o nekim bešavne integraciju s društvena mreža? That's right, OnLive je bio igranje sa footsie Facebook i omogućit će korisnicima lansirati igre izravno iz svog profila stranica. Tu je i automatski "hvaliti isječaka" video slike (da podijelite svoje najveće igre hits) i zidne postove na to da ljudi znaju kad počnete igrati - s pripadajućim linkovima, tako da mogu gledati ili se pridruže u. Sve ove nove adute će biti izložena u E3 sljedećeg tjedna, ali ako ste natašte za više detalja sada, video i PR su nakon pauze.

Nema komentara:

Objavi komentar