petak, 3. lipnja 2011.

Istraživači hack Kinect za naočale bez 3D telekonferencija (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/02/researchers-hack-kinect-for-glasses-free-3d-teleconferencing-vi/:

Od zore Kinect sjeckanje, vidjeli smo kamere nanizati (ili rotira) za izradu 3D, video igre poput okruženja, a drugi su ga praćka za headtracking . Drugi, još uvijek, su ga koristili za telekonferencije (iako, stan, dvodimenzionalni niz). Sada, tim istraživača su otišli i bacili sve to zajedno kako bi se postigla 3D video chat, a ako radimo tako reći, rezultat je veći od zbroja njenih dijelova. Skupina, na temelju iz-UNC Chapel Hill, koristi 3D kartiranje (i najmanje četiri Kinects) za prikaz videa, a zatim zapošljava headtracking na primanje kraj, tako da ljudi tuning u će se zapravo vidjeti live video u 3D, čak i bez nošenja 3D naočale. Rezultat: tablo koji slijedi kao što premjestiti svoje glave i spin oko nemirno u vaš radni stol stolica čeka sastanak do kraja. To je moćni impresivno, ali ne možemo pomoći, ali pitam: da li vi stvarno želite vidjeti vaše kolege u takvim živopisnim detaljima? Jeste gusak na video i odlučite za sebe.

Istraživači hack Kinect za naočale bez 3D telekonferencija (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2 lipanj 2011 19:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar