petak, 3. lipnja 2011.

Sonos S3 / Play: 3 wireless all-in-one sustav zvučnika procurila je feds

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/03/sonos-s3-play-3-wireless-all-in-speaker-system-leaked-by-the-f/:
Pogledajte što FCC povući u: to je potpuno novi, nenajavljeni sve-na-jedan zvučnik za uključivanje u vašem Sonos bežični audio sustav. Mini S5 , ako hoćeš, da ide pod nazivom "Play: 3" u skladu s crno-bijeli FCC naljepnice - aludirati na crno-bijeli prinose kao S5. Zanimljivo, FCC dokumenata također se odnose na Play: 3 kao "S3", u skladu s Sonos 'S5 nomenklature. Naš prijatelj Dave ZATZ spekulira da je deminutiv veličine, a naziv je dobar pokazatelj da je S3 / Play: 3 će značajka trio vozača i posvećen digitalnim pojačala, srodan S5 pet (dva visokotonca, dva mobilne internetske uređaje, i subwoofer). I znate što? Morali bismo se složiti. Sada, s obzirom na S3 veličine i Sonos 'dokazanu sposobnost da se koristiti softver na savršeno sinkronizirati audio preko desetke Sonos kutije, morat ćete nam oprostiti za izvjedljiv ako Sonos ima bežični 5,1 kazalište rješenje dom svoj ​​rukav. Pa Sonos, do ya? Dokaz o Play: 3 vs S3 imenovanja konvencije se mogu naći nakon pauze.

Nastaviti čitanje Sonos S3 / Play: 3 wireless all-in-one sustav zvučnika procurila je feds

Sonos S3 / Play: 3 wireless all-in-one sustav zvučnika procurila je feds prvobitno pojavio na Engadget na pet, 3. lipanj 2011 05:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink ZATZ nije smiješno | izvor FCC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar