petak, 3. lipnja 2011.

Qualcomm uzima sci-fi jedan korak bliže stvarnosti na Computexu 2011 (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/03/qualcomm-takes-sci-fi-one-step-closer-to-reality-at-computex-vi/:
Dok leteći automobili još uvijek maštarija, druge tehnologije se brzo prebacuje iz stvari u sci-fi filmova u vrlo opipljivih carstvo stvarnosti. To je definitivno slučaj na Qualcomm Booth ovdje na Computexu gdje smo dobili na iskustvo dvije zanimljive nove tehnologije - nula okidača i ultrazvučni olovku. Što ako kada ste pritisnuli gumb okidača na telefon kamera zarobljeni 2 okvira prije, za vrijeme jednog okvira, okvira i 2 nakon toga instant? To je ideja iza Scalado je nula okidača , koji ubrzava proces uzimanja slika na telefon ostavljajući kamere stalno uzorak slike, a dozvoljava korisnik to stvoriti kompozitni pucao iz sadržaja dostupnih u do 5 okvira.

Također, na zaslonu je Qualcomm's ultrazvučni olovkom da smo već igrali sa na MWC. Pomoću ultrazvučnog priključenom sondom za olovke i telefon sa 3 mikrofona (kao MSM8660 Mobile Platform Development), ultrazvučni signal može biti triangulated odrediti lokaciju olovke. Nakon kalibriran, telefon je u stanju točno hvatanje rukopisa ili na zaslonu sama ili na standardnom papiru do 30cm daleko. Primijetili smo da točnost i udaljenost čini se da su se poboljšali od veljače - na ovim tempom, možda svi mi ćemo imati letećih automobila ubrzo nakon što su svi? Provjerite galeriju i hit break za naše ruke na video.

Nastaviti čitanje Qualcomm uzima sci-fi jedan korak bliže stvarnosti na Computexu 2011 (video)

Qualcomm uzima sci-fi jedan korak bliže stvarnosti na Computexu 2011 (video) prvobitno pojavio na Engadget na pet, 3. lipanj 2011 02:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Nema komentara:

Objavi komentar