petak, 3. lipnja 2011.

HTC najavljuje OpenSense SDK i HTCdev, nudi raj unutar svojih stijenki vrt

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/03/htc-announces-opensense-sdk-and-htcdev-offers-paradise-inside-i/:
Peter Chou je dijeljenje HTC milosti na Uplinq 2011 s najavom OpenSense SDK, gdje tvrtka se nada da će privući programere spremni za izradu aplikacije posebno za 3,0 Sense . Uz pomoć od HTCdev zajednice, softver dizajneri će dobiti alate za stvaranje bešavne iskustvo između njihove primjene i HTC-a korisnik okoliša (a također pružaju njihove aplikacije u skladu s ne-HTC slušalice). Ispod kože, programeri će se osigurati pristup vlasničke API-je koji podržavaju 3D prikazuje i tablet pera - koji bi mogao napraviti sasvim igre sjednici. Postoji Trenutno nema puštanje datum za SDK, ali tvrtka je već uzimanje imena za ljeto pokrenuti. Dakle, ako ste zadovoljni pomaže HTC graditi ovu barijeru oko Android je "otvoren" mantra, mi zamisliti ima neke prilično gladak aplikacije čekaju da se dati život. Skoči pauze za pratnji PR.

[Hvala, Jonny i Eric]

Nastaviti čitanje HTC najavljuje OpenSense SDK i HTCdev, nudi raj unutar svojih stijenki vrt

HTC najavljuje OpenSense SDK i HTCdev, nudi raj unutar svojih stijenki vrt prvobitno pojavio na Engadget na pet, 3. lipanj 2011 01:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor HTCdev | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar