petak, 3. lipnja 2011.

Sony Ericsson showcase više od 20 novih igara optimizirano za Xperiu Play

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/03/sony-ericsson-to-showcase-over-20-new-games-optimized-for-xperia/:
Jedna stvar koju smo kritizirali u našoj Xperia Play pregled je bio nedostatak igre posebno prilagođeni ručni s kontrolama. Tako da je samo fer da se spomenuti da je jato novih naslova na horizontu - neke stare, neke nove, ali sve optimiziran je za ovaj specifičan brand gumb-gnječenje. Naslov djela uključuju Minecraft (luke već smo vidjeli u akciji ), kao i Rainbow Six: Shadow Vanguard i Battlefield Bad Company 2, oba od kojih su oboje bili prikupljati headshots na IOS uređajima za neko vrijeme sada. Hit PR nakon pauze za potpuni popis naslova, ali ne očekujte puno u način određivanja cijena ili dostupnost. Ti detalji će biti objavljeni na E3 sljedećeg tjedna, kada Xperia Igra će se natjecati za pažnju protiv Sony NGP . Pretpostavljam da strpljivo ćemo morati okretati se naše palčeve dok je vrijeme da ih dangubiti s odlučnošću.

Nastaviti čitanje Sony Ericsson showcase više od 20 novih igara optimizirano za Xperiu Play

Sony Ericsson showcase više od 20 novih igara optimizirana za Xperiu Play prvobitno pojavio na Engadget na pet, 3. lipnja 2011 07:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sony Ericsson | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar