petak, 3. lipnja 2011.

HTC EVO 3D šetnje svojim WiMAX strane FCC na svom putu do Sprint

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/03/htc-evo-3d-walks-its-wimax-by-the-fcc-on-its-way-to-sprint/:
HTC Evo 3D šetnje svojim WiMAX koje FCC određuje na način da se datum s Sprint
To je izgleda kao da smo oko tri tjedna daleko od naše prve doze naočala bez 3D na smartphone, i Sprint je idući u biti jedan uzimajući vas sve razrok. No, prije nego što možete držati uređaj kao što je HTC EVO 3D u glavu, FCC je kako bi bili sigurni da neće biti događaj nešto previše gadno da vaše sive tvari. Telefon i njegova bezbroj antena - pokriva CDMA, EVDO, WiMAX, Bluetooth i WiFi - svi trčali na dvoboj uspješno, i, u tom procesu, izloženi dugi popis componentry. No, nažalost, nema teardown uključeni u ovaj jedan, ali sada znamo model broj pravedan o svaki glavni komad opreme klinču iza koje paralaksa barijera ekrana, iz Qualcomm procesor na svoje Broadcom wireless čipseta. Stvarno, međutim, samo trebate znati jednu stvar: 24. lipnja .

HTC EVO 3D šetnje svojim WiMAX strane FCC na svom putu do Sprint prvobitno pojavio na Engadget na pet, 3. lipnja 2011 04:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wireless Dobrota | izvor FCC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar