petak, 3. lipnja 2011.

Microsoft prodaje 55 milijuna Xbox 360 konzola, tvrdi da je konzola povijesti

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/03/microsoft-sells-55-million-xbox-360-consoles-claims-thats-cons/:
Ako radite za Sony možda biste željeli ići gledati TV upravo sada - ima nešto na Discovery o nojeva i pijeska. U međuvremenu, Microsoft pravedan pustiti nas znati da je prodao 55 milijuna Xbox 360s na globalnoj razini, što je vrlo vjerojatno dovoljno da zadrži svoje vodstvo preko PS3. Osim toga, 360 prodaje u SAD-u još uvijek ubrzava šest godina u svoj ​​životni ciklus, zahvaljujući u velikoj mjeri na ažuriranja kao Kinect - i Microsoft se može pohvaliti da "nema drugih konzola u povijesti može napraviti takvu tvrdnju." Huzzah. Sada, mi nismo oni oteti olovku iz ruke pobjednika, ali zapamtite: ovaj zahtjev se temelji na američkim statistikama, dok PS3 općenito je radi bolje u drugim regijama. Štoviše, niti Wii ni PS3 još nije dosegao svoj šesti rođendan, tako da priča nije gotova. Ipak, grafikon nakon pauze ne čine Microsoft nastup izgleda prokleto impresivno. Zašto je to da kad si dolje , život neprestano udaranje?

Nastaviti čitanje Microsoft prodaje 55 milijuna Xbox 360 konzola, tvrdi da je konzola povijesti

Microsoft prodaje 55 milijuna Xbox 360 konzola, tvrdi da je konzola povijesti prvobitno pojavio na Engadget na pet, 3. lipanj 2011 13:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Major Nelson | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar