nedjelja, 8. svibnja 2011.

AUO's 71-inčni ultra-wide 3D LCD zaslon oči-u

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/08/auos-71-inch-ultra-wide-3d-lcd-panel-eyes-on/:
U šetnji oko Shenzhen ranije danas, odlučili smo da se zaustavi u Kini Optoelektronika Prikaz Expo na blagdan naše oči na AUO-a "najvećeg svjetskog" 71-inčni 21:09 3D LCD panela. Uf, što je zalogaj, ali to 240Hz ultrawidescreen je doista veća od sub-60-inčni prinose od Vizio, JVC, i Philips. No, je li to bilo dobro? Mi smo stavili na našu pasivnu 3D naočale i nađe iskustvo biti iznenađujuće udoban i učinkovit (čak i na oko 40 stupnjeva od centra prije nego što smo hit zid), iako sjajni zaslon odraz susjednih štand bio je malo off-stavljanjem. To će vjerojatno biti manji problem na vaš ponizni osta, zapravo.

U pogledu dostupnosti, AUO rekao nam je da je Kina-based TCL će biti prvi pokupiti ovu zvijer od ploče, a konačni proizvod bi trebao biti u kolovozu. Osim toga, nismo mogli istisnuti daljnje informacije o drugim markama, tako da se najbolje pisanje na svoje najbliže zastupstvo za uvoz ovog egzotičnog kina TV. Više oči na slike u galeriji ispod.

AUO's 71-inčni ultra-wide 3D ​​LCD zaslon oči na prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 8. svibanj 2011 13:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar