nedjelja, 8. svibnja 2011.

Samsung Izložba 4G za T-Mobile je uhvaćen na kameru, prolazi kroz FCC

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/07/samsung-exhibit-4g-for-t-mobile-caught-on-camera-passes-through/:
Samsung Izložba 4G
Netko je ostavio mali dar za narod na TmoNews - špijun Shots sadrži Gingerbread-toting Samsung Izložba 4G, koji je također samo prošla kroz FCC kao SGH-T759. Možemo reći od fotografija i punila koje T759 omot oba prednja i stražnji-okrenut kamere (potonji s LED bljeskalicom), utor za microSD kartice, Android 2.3.3 s TouchWiz furnira, te HSPA + radio. To je bio predložio da Dokaz eventualno mogao imati naočale koje skladu s glasine Galaxy S II Mini , uključujući 3,7-inčni AMOLED ekran i Super 1.4GHz procesor - prema TmoNews, da CPU može biti stariji ARM11 raznolikost, koja može pomoći objasniti underwhelming kvadrant rezultat u slikama. Cijena i dostupnost su u zraku, ali mi bismo griješiti na strani jeftini i brzo. Provjerite izvor za malo više slike.

Samsung Izložba 4G za T-Mobile je uhvaćen na kameru, prolazi kroz FCC prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. svibanj 2011 20:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Binarni Outcast | izvor TmoNews , FCC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar