nedjelja, 8. svibnja 2011.

Eton je Soulra XL solarni boombox iPod košta 300 dolara, sada spreman za pre-naloga

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/08/etons-soulra-xl-solar-powered-ipod-boombox-will-cost-300-now/:
Ljeto je gotovo ovdje, sunce sja svijetlo - ne želite podijeliti svoju glazbu s prijateljima s prijateljima, dok basking u svjetlu? To je ono što Eton je računajući na kao što je priprema za brod Soulra XL, solarni-powered iPod boombox nekad poznat kao Soulra 2 . Kao što smo otkrili na CES u siječnju, svoj ​​set od osam zvučnika dobiti prilično glasno, a Eton tvrdi da optužbe dvaput kao brz kao i njegov prethodnik (pet sati), zahvaljujući poveliki monokristala solarni panel, i traje pet sati na naplatu. To će sok telefon, previše. Sve u svemu, vi ćete biti schlepping oko sedam funti i plaćati 300 dolara za privilegiju potpuno bežični mobilni zvuk. Zvuk kao posao za vas? Naći ćete Eton spremni da tresti ruke u naš izvor link.

Eton je Soulra XL solarni boombox iPod košta 300 dolara, sada spreman za pre-naloga prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 8. svibanj 2011 05:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | izvor Eton | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar