nedjelja, 8. svibnja 2011.

Tor do tanjura Firefox za pregledavanje anonimno pojednostavljeno, ne da si paranoidan

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/07/tor-to-fork-firefox-for-simplified-anonymous-browsing-doesnt-t/:
Tor
Uskoro politički disidenti, zviždači i one koji pokušavaju prevariti MLB.TV 's ograničenjima tissine će imati lakši način kako bi zaštitili njihovu privatnost zahvaljujući posvećen Tor preglednika. Za one od vas upoznati s njom, Tor je alat za anonymizing pregledavanje weba i komunikacija putem šifriranja i proxy poslužitelja. Trouble je, to zahtijeva i nastavak za preglednik i samostojeći app za rad - ostavljajući prosječno korisnici "užasno zbunjena," u skladu s developer Mike Perry. Dakle, organizacija je odlučila povući Tor Button i stvoriti vlastitu vilica za Firefox s vlastitim značajkama pregledavanje pečene u. Kao dodatnu pogodnost, Tor više neće biti na milost i nemilost Mozilla popraviti bugove koji utječu na privatnost i sigurnost. Za sada, grupa će se usredotočiti na svoje downloadable paket s automatske konfiguracijske skripte za pojednostavljenje postava, ali na kraju će imati paranoidne preglednik oni napokon mogu nazvati svoje vlastite.

Tor do tanjura Firefox za pregledavanje anonimno pojednostavljeno, ne mislite da ste paranoidni prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. svibanj 2011 21:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PC World | izvor Tor Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar