nedjelja, 8. svibnja 2011.

Tachyon pokreće OPS-a i OPS HD kaciga kamere, a ne kao izdržljiva, ali daleko više sitnih

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/07/tachyon-launches-ops-and-ops-hd-helmet-cameras-not-as-durable-b/:
Tachyon pokreće OPS-a i OPS HD kaciga kamere, baš kao i izdržljiva, ali daleko više sitnih
Ne možemo reći da smo ikada bili osobito impresionirani video kvaliteti isporučena Tachyon linija kaciga kamere, ali oni su dobar izbor za one koji trebaju snimač koji može trajati jedan pakao od tuče - ako ne smeta neki dodatni skupno. Ta mast je protjerana u novom, vitkiji OPS crte koja će biti dostupan u dva okusa: 90 $ VGA baznu jedinicu i malo veći-end HD (720p), jedan za 140 dolara. Ako ste održavanju kolosijeka koji je isti kao i ranije XC i XC HD modeli, ali to nisu vodootporne poput onih. SD model je manje od jednog inča širok i 2,252 inča, dok su HD model izgleda da se oko 0,25 dolara više. Svaki fotoaparat trg u profilu, što znači da se može okretati u četiri orijentacije na gori, ili zrcaljeno oko unatrag. I da, baš kao i XC kamere, Tachyon će izdati niz nosače za sve vaše ekstremnim naporima, uključujući i sačmarice, Picatinny tračnice, i jedan koji izgleda kao obrasli kravatu isječak. To bi trebao biti savršen za kada stvari dobiti fancy dolje u rasponu.

Nastaviti čitanje Tachyon pokreće OPS-a i OPS HD kaciga kamere, a ne kao izdržljiva, ali daleko više sitnih

Tachyon pokreće OPS-a i OPS HD kaciga kamere, a ne kao izdržljiva, ali daleko više sitnih prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. svibanj 2011 17:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Tachyon | Pošalji ovaj

Nema komentara:

Objavi komentar