nedjelja, 8. svibnja 2011.

DoubleTwist mogućnosti nadogradnje svirati podršku za više Apple / Android miješanje rasa

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/08/doubletwist-upgrade-features-airplay-support-for-more-apple-an/:
Dodaj još jedan zarez na DoubleTwist's Apple ekosustav integracije pojas, sada da je njegova android app je dodao svirati streaming na popis mogućnosti. Od verzije 1.4 će streaming glazbe, videa ili slike na Apple TV-u ili drugim kompatibilnim uređajima, a također tvrdi beta podrška za Sonos hardver. DoubleTwist player je potpuno besplatan, ali koristeći svirati znači kupnje 4,99 dolara AirSync dodatak koji omogućuje bežično sinkronizirati s media library (iTunes) i streaming na DLNA ili uPnP kompatibilnih uređaja . Twonky Mobile je slobodan izbor koji je također Airplay-kompatibilan, ali bez čvrsto iTunes integracije, možete ih provjeriti kako se na tržištu.

DoubleTwist nadograditi značajke svirati podršku za više Apple / Android miješanje rasa prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 8. svibanj 2011 00:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DoubleTwist , Twonky Mobile | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar