ponedjeljak, 2. svibnja 2011.

Novi Zeland paralympian kupuje prvi Rex Bionika egzoskeletu, uzima robot hoda noge za spin

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/02/new-zealand-paralympian-buys-first-rex-bionics-exoskeleton-take/:
Sigurno nismo jedini koji naglas pitam se tko će biti prvi dolazi do 150.000 dolara za Rex Bionika robotskom egzoskeletu kada Aucklandu-temeljen tvrtka je uvela prošlog ljeta. Naravno, ni cijena izgleda previsoka za sposobnost da hoda opet, ali to je još uvijek puno ogrebotina da biste dobili zajedno - a prostor je bio uzimajući puno više konkurentan kao što je kasno. Čast je otišao na kolege Kiwi Dave MacCalman, više medalja-ljubazan paralympian, koji je izgubio korištenje njegove noge nakon održavanja spinalne ozljede, dok uranja u rijeku. 6-noga, 4-inčni sportaš je prve korake u više od 30 godina uz korištenje njegove nedavno kupio robota noge - i od pogled na njegovo lice, on je definitivno dobio novozelandski dolar vrijedi. Ako trebate brzo podsjećanje na ono što ovu stvar možete učiniti, check out video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Novi Zeland paralympian kupuje prvi Rex Bionika egzoskeletu, uzima robot hoda noge za spin

Novi Zeland paralympian kupuje prvi Rex Bionika egzoskeletu, uzima robot hoda noge za spin prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 2. svibanj 2011 11:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Rex Bionika | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar