ponedjeljak, 2. svibnja 2011.

EnOcean's home automatizacija senzori komunicirati preko TCP / IP, igrati lijepo sa smartphone aplikacije

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/02/enoceans-home-automation-sensors-communicate-over-tcp-ip-play/:
EnOcean je već dugo na našoj radar zahvaljujući jeftin prekidači za svjetlo i termostata, koji žetve energiju iz solarnih ćelija i toplinska razlika i pohvaliti kore-and-stick leđa za jednostavnu instalaciju. Sada, oni su dobivanje zakačen za TCP / IP komunikaciju, što znači da uz razgovor jedni druge, kuće će biti u stanju kontrolirati ih koristi bilo koji vrt-raznim web-spojenog uređaja. Postava će zahtijevati malo Gateway, na kojem trenutku možete pratiti sobe koristeći widgete desktop i mobilne aplikacije kao što su Can2Go koji su kompatibilni sa EnOcean radio protokol (ERP). Do sada, tvrtka uglavnom je napravio napredak u maloprodaji i uredskih zgrada, ali ako ima svoj način, to bi mogao biti dolazi do bolnice, koledž dorms, i (duh), vaš dom.

Nastaviti čitanje EnOcean dom automatizacija senzori komunicirati preko TCP / IP, igrati lijepo sa smartphone aplikacije

EnOcean's home automatizacija senzori komunicirati preko TCP / IP, igrati lijepo sa smartphone aplikacija prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 2. svibanj 2011 14:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wired | izvor EnOcean | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar