ponedjeljak, 2. svibnja 2011.

HDHomeRun Predsjednik TV tuner prolazi CableLabs testova, dostupan za naručiti na Amazonu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/02/hdhomerun-prime-tv-tuner-passes-cablelabs-tests-available-for-p/:
Mi smo čekali SiliconDust je CableCARD-kompatibilan HDHomeRun Vlade za malo više od godinu dana i čini se napokon spremna da svoje triple tuner TV čarobnu kući, nakon što je dobio CableLabs certifikaciju od 28. travnja, a nakon toga prikazuje se za preorder na Amazon. Iako je to uglavnom velika vijest za sustav Windows Media Center navijača koji trebaju novi način da se premium kanala na njihovu kutiju ona također podržava i druge DVR softver poput MythTV na Kopiraj slobodno označeni sadržaj. HTPC graditelji ne morate birati između ovog HDHR3-CC i (iznenada u izobilju ponude i još 399 $ ) Ceton InfiniTV 4 samo još, budući da popis nema utovar datum i posljednje bismo čuli od SiliconDust je da bi preorders brod oko 30 dana nakon što je završio certifikaciju. Provjerite naše ruke na dojmove iz HZZ-a prije nekoliko mjeseci, ako ste na ogradi, ali sada je sve što stoji između vas i da je sivi okvir je malo vremena ... i 207 dolara.

[Hvala, Neil]

HDHomeRun Predsjednik TV tuner prolazi CableLabs testova, dostupan za naručiti na Amazonu prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 2. svibanj 2011 01:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor

Nema komentara:

Objavi komentar