ponedjeljak, 2. svibnja 2011.

Inhabitat tjedan u Green: šećer pokrivene-lampe, IKEA je solarni lampa, i svi-30mph drva trkaći bicikl

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/01/inhabitats-week-in-green-sugar-covered-lamps-ikeas-solar-lam/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedan najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je Tjedan u Zelena.

Nekoliko otkrića poslana udarnih valova kroz području obnovljivih izvora energije ovaj tjedan kao Inhabitat izvijestio je na novu vrstu "plašt nevidljivosti" koji bi mogao Punjenje solarnih ćelija i istraživača na MIT upregnuti virusa poboljšati učinkovitost termo-solarne ćelije koje pune treći. Također baci oduševljen oka na kraljevsku svadbu, koja se očekuje da će proizvesti 6.765 tona CO2 , a mi smo istražili nove bežične tehnologije punjenja bitak razvijen od strane Toyote i WiTricity. A ako futuristički eko gradova plutaju svoj ​​brod, provjeriti ovaj samoodrživog ecotopia dizajniran za proizvodnju energije i hrane u Sjevernom moru.

Mi također showcased nekoliko novih električnih vozila, uključujući i ludi Uno 3 pretvarajući skuter koji je sada dostupan za pre-order. Alternativna goriva također skinula kao Kentucky čovjek predstavio automobil koji radi na burbon i mobilni stakleničkih powered by obnovljivih izvora energije hit ulicama New Yorka. A iz područja pedala-powered prijevoz donijeli smo vam SplinterBike - bicikl u cijelosti izrađen od drveta koji može pogoditi rekordnih 30 milja na sat.

U međuvremenu, energetski učinkovite rasvjete napredno po skokovi i granice ovog tjedna kao što smo zrcaljeno prebaciti na IKEA je novi solarni Solvinden svjetiljka , a mi pjegavi kristalni "Stardust", LED svjetiljke izrađene od šećera u Milanu Namještaj velesajma. Konačno, mi zasjala reflektor na Katy Perry je debi na American Idol kao LED-okovan klincima izvanzemaljske , i uzeli smo ekskluzivni pogled iznutra u New Yorku prvi LEED zlato neboder - Hearst Tower !

Inhabitat tjedan u Green: šećer pokrivene-lampe, IKEA je solarni lampa, i svi-30mph drva trkaći bicikl prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 1. svibanj 2011 22:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink & nb

Nema komentara:

Objavi komentar