ponedjeljak, 2. svibnja 2011.

Uključen: Saće ili autoceste

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/01/switched-on-honeycomb-or-the-highway/:
Svaki tjedan Ross Rubin doprinosi uključen , kolumnu o tehnologiji potrošača.

Tijekom blagdana u 2009 , kada netbooks su vruća roba , Apple je izgubio udio u PC tržište. To je ništa da se natječu s cijenama i utonuo skupljen veličina tih minijaturnih prijenosnika. PC dobavljačima kao što su ASUS i Acer, s druge strane, nije dobro u netbook segmentu, kao što bi mogli nazvati o njihovoj stručnosti u izgradnji jeftin Windows računala.

Nakon ipad uvod, ipak, tablete su pretvorene. Iako su mnogi prodavači računala mrzio niska profitabilnost netbooks, oni su sada suočeni s natječući se sa svoje vlastite proizvode. S izuzetkom HP-a, koji je granatirao iz milijarde dolara za webOS, ipad skup PC prodavač remećenje odabrati koji operativni sustav najbolje može natjecati. Je li Windows, vrag znaju, ili android, gdje imaju mnogo manje iskustva od natjecatelja iz smartphone tržište?

Uključen je već poduzela na ulogu da Windows može igrati u budućnosti tablete , ali što o Saće? Za razliku od originalne verzije Android, koji je bio u radovima prije uvođenja iPhone, Saće stigao godinu dana nakon ipad. Android licence, posebice smartphone dobavljača, sigurno beseeched Google tableta optimizirana verzija njihove željene mobilni OS. No, Google također može biti žrtva ipad jujutsu.

Nastaviti čitanje uključen: Saće ili autoceste

Uključen: Saće ili autoceste prvobitno pojavio na Engadget na ned, 1. svibanj 2011 20:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar