ponedjeljak, 2. svibnja 2011.

Motorola obećava više Atrix poput laptop dokovi za buduće telefone

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/01/motorola-promises-more-atrix-like-laptop-docks-for-future-phones/:
Motorole Atrix 4G laptop vez je bio ozbiljno slatko koncept, što je razlog zašto smo bili toliko razočarani kad ga nije pan out. Zvuči kao CEO Motorole Sanjay JHA je spreman dati ga probati drugi, ipak - na tvrtke zaradu rezultati poziva ovaj prošli tjedan, rekao je da investitori Moto planira čitav niz Lapdock uređaja u drugoj polovici godine:
Vidjet ćete više uređaja od nas u drugoj polovici pokretanje s ove mogućnosti, a mi ćemo proširiti asortiman naših Lapdock uređaja tako da pokrivaju šire cijeni, obraćajući se oba poduzeća premija tier, kao i više razine potrošača.
"Mi plan o uvođenju sukcesivnih iteracija naše Webtop softver i pribor koji inkorporirati poboljšane alate za produktivnost i više cijene boda", kazao je također rekao ranije na poziv. Možda one usko raspoređeni I / O portovi na Droid Bionic i Targa neće otići u otpad nakon svega? Ako jednostavno ne možete čekati, Sanjay tvrdi tu je i službena pad cijena ulazni za Atrix 4G - AT & T će ponuditi bundle s Lapdock i telefon za 400 dolara kasnije ovog mjeseca.

Motorola obećava više Atrix poput laptop dokovi za buduće telefone prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 1. svibanj 2011 18:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sony Ericsson Mobility | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar