ponedjeljak, 2. svibnja 2011.

Qualcomm pokazuje off MSM8660's gladak video nastup na Development Kit (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/02/qualcomm-shows-off-msm8660s-slick-video-performance-on-developm/:
Ako ste blisko praćenje razvoja Qualcomm's 1.5GHz dual-core MSM8660, ti bi već vidjeli AnandTech je impresivan niz mjerila rezultata natrag u početkom travnja. Ali naravno, bilo bi još uvjerljiviji da se zapravo vidjeti ovaj čipset u akciji, pa Qualcomm najnoviji video svoje mobilne razvojnu platformu treba da zadovolji svoju znatiželju. Kao demoed nakon pauze, ovaj Snapdragon je Adreno 220 je vidio napora rukovanje in-stranici HTML5 video streaming, Flash video streaming, i 1080p reprodukcija. I kao sporedna stvar, Qualcomm čak staviti svoj ​​sadašnji-gen single-core QSD8255 head-to-glava s rivalom dual-core chipset - nema sumnje Tegra 2 u LG Optimus 2x - i lako pobijedio video natjecanje "Bljesak". Sve to može vas u iskušenje dobivanje MDP kao svoj sljedeći telefon svakodnevni, ali ovdje je loša vijest: ovaj profesionalni kit će vas koštati dragi 1.350 dolara. Dakle, osim ako se osjećate vrlo velikodušan, ti bi vjerojatno želite čekati za potrošačke uređaje stići u ljeto - mislim EVO 3D , Sensation (s GSM-MSM8260 okusom, naravno), Flyer , i Popipati .

Nastaviti čitanje Qualcomm pokazuje off MSM8660's gladak video nastup na Development Kit (video)

Qualcomm pokazuje off MSM8660's gladak video nastup na Development Kit (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 2. svibanj 2011 04:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Engadget španjolski , SlashGear | izvor Qualcomm | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar