ponedjeljak, 2. svibnja 2011.

Dodirni poljupcem prijenos uređaja konačno čini u redu da smooch računala (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/02/tactile-kiss-transmission-device-finally-makes-it-okay-to-smooch/:
Kažu da je velika većina komunikacije obavlja se fizički , a ne verbalno, ali u području tehnološkog napretka mi izgleda da radije imati zanemaren prijenos fizičkog kontakta. Srećom, uvijek postoji Japan da nam daju off-the-zid inovacije , ovaj najnoviji jedno biće poljubac prijenosa uređaj koji će snimiti, relej, i - ako to želite - ponavljanje tvoj najbolji jezik gimnastiku. To je visina jednostavnosti u ovom trenutku, s plastičnom provoditi uzimajući unos od jedne osobe u usta i da ih preda drugom okviru, namijenjen da se gobbled od strane primatelja ove tehno-ljubav, koja može odgovoriti u naturi ili samo sjediti leđa i uživati ​​u uzbudljivost i to. Istraživači sagely istaknuti da postoji više biti učinjeno, kao i osjećaj okusa, način disanja, i moistness jezika su sve važne aspekte poljubac koji tek trebaju biti ponovno. Nakon što su primili poljubac odašiljač na v2.0, međutim, oni isplanirati prilično uredan tržište za to u preprodaju poljubiti replays izvedbi slavnih. Za sada možete vidjeti celeb-free demo video nakon pauze.

Nastaviti čitanje dodirni poljupcem prijenos uređaja konačno čini u redu da smooch računala (video)

Dodirni poljupcem prijenos uređaja konačno čini u redu da smooch računala (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 2. svibanj 2011 03:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DigInfo | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar