ponedjeljak, 2. svibnja 2011.

IOS 4.3.3 rumored da se dolazi u roku od iduća dva tjedna s fix za praćenje lokacije izdanje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/02/ios-4-3-3-rumored-to-be-coming-within-next-two-weeks-with-fix-for-location/:
Apple obećao je prošlog tjedna da bi se riješilo pitanje praćenja iPhone u softver ažurirati u "sljedećih nekoliko tjedana," i BGR sada je izvještavanje da ažuriranje dolazi u iduća dva tjedna, ili "možda prije." Štoviše, stranice kaže da je to zapravo bio poslan ranu verziju IOS ažuriranje, te da doista više nema natrag gore lokacija baze podataka iTunes - veličine baze podataka je također rekao da se smanjuje, a to je očito briše ukupno kad Lokacijske usluge su isključene. Nešto posebno, BGR kaže da ažuriranje sadrži nekoliko poboljšanja daljnji život baterije, kao i, iako je također primjećuje da to nije zapravo pokušao vanjska strana još samo - to je obećavajuće dodatne detalje, ipak.

IOS 4.3.3 rumored da se dolazi u roku od iduća dva tjedna s fix za praćenje lokacije izdanje prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 2. svibanj 2011 15:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Mac glasine | izvor BGR | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar