utorak, 12. travnja 2011.

G-Technology ruši NAB s prijenosnim, Thunderbolt opremljene RAID polja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/12/g-technology-crashes-nab-with-portable-thunderbolt-equipped-rai/:
G-Technology Thunderbolt Prototip
Thunderbolt dobrote neprestano kotrljanje vanjska strana na NAB. G-Technology je najavio samo da će biti dodavanja podrške za high-speed veza za svoju liniju RAID uređaja za one koji provode svoje dane cijepanje do HD video. Prvi batch proizvoda će pogoditi u bilo Q3 ili Q4 i početi s tvrtkom manjih polja u četiri do osam disk veličine. Prototip četiri disk modela može se vidjeti na slici gore, što predstavlja Pete Schlatter opisao nam kao "slatki spot" u smislu prenosivosti i skladištenja. Naravno, pozivajući osam voziti niz "prijenosni" zvuči kao rastezanje, ali ne zaboravite: ove su dizajnirani da budu u paru s laptopima i provode ljudi uređivanje videa u pokretu - znate, dečki s div slučajevima opreme i biceps na utakmicu.

G-Technology ruši NAB s prijenosnim, Thunderbolt opremljene RAID polja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 12, 2011 01:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Poslovni Žica | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar