utorak, 12. travnja 2011.

Garmin Forerunner 610 uvesti, svoj prvi zaslon osjetljiv na dodir GPS sat za trkače (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/12/garmin-intros-the-forerunner-610-its-first-touchscreen-gps-watc/:
Tijekom godina, Garmin je poboljšao svoju liniju za Forerunner GPS satova, nudi nešto za svakoga s grafovima , pa čak i crtica o ' ružičaste . No, novi, vitak-dolje Forerunner 610 je prvi touchscreen značajke koje možete iskoristiti za okretanje izbornika umjesto osjećaj oko za domaćin minijaturna gumba. Za vaš $ 350, to će prikazati udaljenost, vrijeme koje je proteklo, a tempo sve na jednom zaslonu, iako možete dodati druge podatke, kao što je broj otkucaja srca. 610 je također prvi u skladu s run / hoda upozorenja, koja se čuva Auto Lap i druge značajke aktivne čak i kada se otkrije da ides. Kao i uvijek, možete uploadati vaše prometuje na web-u bolan detalj, ali ovaj sat skače na socijalnu bandwagon sa "Virtualna Racer", Nike Running -esque zajednice gdje možete usporediti vaše statistike sa strancima '(ili samo pokušati najbolje svoj PRS, ako ne igraju slično).

Nakon prijave neke epske radi s touchscreen Nano , mi bismo biti znatiželjan da vidim kako reagira na zaslonu je nakon prstima postaju znojni, iako Garmin obećava da će dobro raditi kroz znoj, kišu, i touchscreen-friendly rukavice. To je dostupan na Garmin's site, iako predlažemo Vam hardcore trkača provjeriti DC Rainmaker na pregled u nastavku: to je sve što ste željeli znati o 610, ali su se bojali pitati, uključujući i usporedbu snimke s ostalim preteče i rukavica test.

Nastaviti čitanje Garmin Forerunner 610 uvesti, svoj ​​prvi zaslon osjetljiv na dodir GPS sat za trkače (video)

Garmin Forerunner 610 uvesti, svoj ​​prvi zaslon osjetljiv na dodir GPS sat za trkače (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 12, 2011 14:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Garmin | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar