utorak, 12. travnja 2011.

Prvi Orbit nudi uvid u Jurij Gagarin's spaceflight 50 godina kasnije (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/11/first-orbit-offers-a-glimpse-at-yuri-gagarins-spaceflight-50-ye/:

Prošlo je točno 50 godina na dan - u nekim mjestima, u svakom slučaju - da kozmonaut Jurij Gagarin je prvo putovanje krenuo Međunarodnoj svemirskoj utrci koji je definirao razdoblje, i dok je samo Gagarin je znao točno što je to kao da se prvi čovjek u prostor, documentarian Christopher Riley daje nam uvid o tome što svijet može imati izgledao kao iz brodski prozor od Vostok 1. Kao što smo izvijestili ranije, prvi Orbit je Mashup vrsta koja sadrži izvorne audio snimke iz leta Gagarin, zajedno sa snimkama koje je talijanski astronaut Paolo Nespoli iz inozemstva Međunarodnoj svemirskoj postaji. Rezultat je ništa manje od fantastične, ali vi ne morate uzimati naša riječ za to - u stvari, ići naprijed i zgrabite sebe neke kokice, pritisnite gumb za reprodukciju, i pripremite se zaprepašteni.

Prvi Orbit nudi uvid u Jurij Gagarin's spaceflight 50 godina kasnije (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, travanj 11, 2011 21:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Prvi Orbit | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar