utorak, 12. travnja 2011.

JetBlue donijeti Ka-band high-speed internet na prijateljski neba do 2012

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/11/jetblue-to-bring-ka-band-high-speed-internet-to-the-friendly-sk/:
Unatoč Boeing je početkom napore kako bi satelitskoj službi go-to opcija za in-flight internet, a ne skupo rješenje veza nikada stvarno skinula . Čini se, satelitske veze je o doživjeti nešto od preporod - samo prošli mjesec Gogo najavio svoje planove za deku svijeta s Ka-band pokrivenost do 2015, a sada JetBlue's najavljujući da će to biti prvi koji će dostaviti na brodu Ka-band mreže. U dogovoru s Viasat, zrakoplovna namjerava donijeti uslugu svojim više od 170 zrakoplova, s početkom instalacija u 2012. Novi širokopojasnog opcija će navodno ponuditi više brzine prijenosa i pojasne širine po putniku za manje novca od drugih tijekom leta internet alternative. S Lufthansom novi FlyNet servis satelitske i sportske omogućen WiFi, to će činiti stvari su u potrazi za budućnost nekad osuđen širokopojasnih rješenja.

Nastaviti čitanje JetBlue kako bi Ka-band high-speed internet na prijateljski neba do 2012

JetBlue donijeti Ka-band high-speed internet na prijateljski nebo do 2012 prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, travanj 11, 2011 19:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Viasat | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar