utorak, 12. travnja 2011.

Ad-supported zapaliti na brod 3. svibnja: štedi 25 dolara, uključuje puno mamljenje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/11/ad-supported-kindle-to-ship-may-3rd-saves-25-adds-lot-of-enti/:
Evo scenarija: što ako smo vam rekli da je vaš sljedeći ozariti može biti je za 25 dolara manje nego u maloprodaji? Što ako vam je rekao da je došao iz stražnjeg dijela neopisiv bijeli kombi? Ili što ako vam je rekao da se prvo bih je potrebno da biste se prijavili za 842 e-mail marketing prevare? Srećom, nitko od onih scenarija su one mi smo u potrazi za reći o tome. Umjesto toga, mi smo ovdje da vas uvesti u svijet prvi ad-supported zapaliti, ide na prodaju u roku od Target i Best Buy mjesta za 114 dolara. To predstavlja blagi 25 dolara uštede u odnosu na cijenu od današnjeg najjeftinije zapaliti , ali one 2500 novčana jedinica ne dolazi besplatno - ćete biti zamoljeni da izdržati "reklame na dnu uređaja početnu stranicu i na svojim čuvari zaslona." Nadalje, postavlja novi presedan u areni gadget koji bi mogao vrlo dobro se prenijeti na ad-diskontirana tablete, netbooks, PMPs, i tko zna što još. U ovom trenutku, Buick, Olay i Visa će biti reklama, a mi smo dobili dojam da je popis će cvatu u dogledno vrijeme. Teško je reći koliko oni će biti nametljiv, ali zapaliti redatelj Jay Marine izgleda da misle da su "kupci će to ljubav."

Mi nismo tako sigurni. Iako je kristalno jasno da opća populacija obožava kupon za rezanje , čini problematično da nam brod par istovjetnih proizvoda koji trošak u roku od 25 dolara jedan od drugoga i očekivati ​​Joe Sixpack na grok razlika. U stvari, mi smo guessing da će neizbježno dovesti do pritužbi potrošača od onih koji ne mogu shvatiti zašto je njihov "na prodaju zapaliti", nije gotovo kao ugodan za čitanje kao "Bob zapaliti ... da je pronašao za vrijeme prodaju. " U svakom slučaju, demo novi uređaj prikazuje dogovor čuvar zaslona ", gdje kupci će platiti $ 10 za 20 $ poklon kartica na Amazonu", i dok se ne oglasi pojavit će se u e-knjige, još uvijek postoji "jasna oglas" uz dnu na početnom zaslonu. Sve što je rekao, ovdje je ključno obilježje koje Amazon naizgled iznad: opcija u softver vratiti 25 dolara kupca skimped na učiniti daleko s oglasima na oglas-podržanih e-čitač. Rješava kupca kajanje problem, barem.

Ad-supported zapaliti na brod 3. svibnja: štedi 25 dolara, uključuje puno mamljenje prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 11. travanj 2011 17:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Associated Press | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar