utorak, 12. travnja 2011.

Microsoft gura van pregled graditi Internet Explorer 10 (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/12/microsoft-pushes-out-preview-build-of-internet-explorer-10/:
Sretna sa svojim sjajnu novu kopiju Internet Explorer 9 ? To je već zastario - Microsoft pravedan najavljen Internet Explorer 10 na svojoj MIX Developer konferenciji u Las Vegasu, a ako ste trčanje Windows možete dograbiti žlicu upravo sada i uzorak rano okus. Možete preuzeti novu platformu Prikaz odmah na Microsoft's Test Drive stranicu i vidjeti gdje je tvrtka ide s ovim ranim iteracija, koji dodaje podršku za dodatne web standardima kao što su CSS gradijentima i CSS3 Fleksibilni Box izgleda. Prema press release, gospodin po imenu Dean Hachamovitch upravo objavio novi preglednik na MIX pozornici, ali mi zapravo gledate ga govori upravo sada, i ... on nije sasvim tamo još. Mi ćemo vam reći ono što on kaže.

Update: Video nakon pauze!

Update 2: Dean i Steven Sinofsky (predsjednik Windows podjele) doista su ga prikazuje off na pozornici, ali oni su samo obavlja istu Test Drive testovi mogli izvoditi kod kuće - ići dalje, znate da želite umoči svoj nožni prst u to HTML5 fishbowl.

Nastaviti čitanje Microsoft gura van pregled graditi Internet Explorer 10 (video)

Microsoft gura van pregled graditi Internet Explorer 10 (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 12, 2011 00:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Microsoft | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar