utorak, 12. travnja 2011.

Eye-Fi bežičnu pokretanje novih 8GB SD karticu i danas, udaranje iz Direct Mode za IOS i Android sljedeći tjedan

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/12/eye-fi-launching-new-8gb-wireless-sd-card-today-kicking-out-dir/:
Sjeti se kako Eye-Fi je kuhanje neke softver za neka njihova WiFi-omogućen SD memorijske kartice remen fotografije izravno na svoj ​​telefon ili tableta ? Evo nekih slatkih vijesti - početkom idućeg tjedna, Direct Mode će biti slobodan preuzimanje datoteka za bilo koju karticu Eye-Fi X2, i debi uz pratnju aplikacije u Android Market i iTunes App Store. Osim toga, tvrtka slavi lansiranje novih protokol za prijenos podataka s potpuno novu karticu, 80 dolara Eye-Fi Mobile X2, koji bi trebao biti dostupan za online kupnju momentalno i čine njegov veseo način da Best Buy i Apple trgovinama do 17. travnja. Uglavnom, mobitel je Redux od 50 dolara Connect X2, ali s dvostruko više kapaciteta (8 GB) i Direct Mode prethodno instaliran - iako pad cijena na top-of-the-line Pro X2 (do $ 100) će dodaj zemljopisno označavanje i RAW podrška za samo jedan Jackson više. Trebate podsjećanje o tome kako u direktnom modu radi? Peek naše HZZ video demo (i težak press release), nakon pauze.

Nastaviti čitanje Eye-Fi bežičnu pokretanje novih 8GB SD karticu i danas, udaranje iz Direct Mode za IOS i Android sljedeći tjedan

Eye-Fi bežičnu pokretanje novih 8GB SD karticu i danas, udaranje iz Direct Mode za IOS i Android sljedeći tjedan prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 12, 2011 03:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar