utorak, 12. travnja 2011.

Pukotina BlackBerry playbook priručnika za obuku pojavi online, Bill Belichick viče 'nevine!'

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/12/leaked-blackberry-playbook-training-manual-appears-online-bill/:
Twiddling Vaše thumbs u očekivanju sada da ste smješteni vaše playbook naručiti ? Zašto ne sebe staviti na dobro koristiti učeći da prašnjavom lubanje kako ga koristiti? Na prvi pogled, ovaj vodič za malo prodavači izgleda kao da je mogao biti izbačen zajedno po nas , zajedno s turneje u lukama i koristan podsjetnik koji možete koristiti zaslon osjetljiv na dodir u oba krajolik i portret modu. Ali to je u dijelu prodaje simulacije da stvari stvarno početi da biste dobili zanimljiv. Za sve govori o tome kako playbook je očito pratitelj za vlasnike BlackBerry, to je jasno RIM dobio dopis o tome da je prihvatljiv za potrošače, previše. Na primjer, tvrtka radije ponavljanja reći da "pruža fantastične multimedijske, pravi multitasking, i pristup cijelom internetu - bez iznimke", ". [To] vam daje poslovne alate morate promijeniti način na koji radite", nego Hit izvor link da se upozna i ne plaćaju pozornost - kao što su trećeg razreda pravopis sat ili posjetite na DMV, to dolazi s kviz (ili osam).

[Hvala, Velkcro]

Pukotina BlackBerry playbook priručnika za obuku pojavi online, Bill Belichick viče 'nevine!' prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 12, 2011 14:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink N4BB , BerryReview | izvor RIM | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar