utorak, 12. travnja 2011.

VUDU počinje streaming filmova u pregledniku, ali samo u SD

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/12/vudu-starts-streaming-movies-to-the-browser-but-only-in-sd/:
VUDU je film usluga već je dostupna na 300-ak set top box i HDTV , uključujući PS3 i Boxee Box , ali sada to možete dodati svoje osobno računalo na popis jer će se početi streaming svoj ​​cijeli katalog pravo na web stranice tvrtke. Flash-based player će pustiti kupce gledati filmove da ste iznajmili ili kupili kao bilo koji drugi uređaj, ali zbog problema s licencama je ograničen na maksimalno 480p rezolucije sa stereo zvukom za sada. To je razočaravajuće za tvrtku koja je uveo visoku kvalitetu 1080p streaming sa svojim HDX formatu , ali to bi moglo pomoći u privlačenju kupaca koji se nalaze najam pakiran u s jednim od njihovih DVD ili Blu-ray diskove iz Walmart . Nema još riječ o planovima za mobilne uređaje, ali generalni direktor Edward Lichty potvrdio nam je da planira da sadržaj dostupna u "onoliko mjesta koliko je moguće", tako da bih očekivati ​​da će čuti nešto na tom planu se uskoro (ali vjerojatno nakon lansiranja od premija VOD .) Do tada, postoji još nekoliko ekrana u galeriji i press release nakon pauze, ili možete jednostavno provjeriti 2.0 sučelje za sebe na Vudu.com jednom sve ide uživo.

Galerija: Vudu.com streaming

Nastaviti čitanje VUDU počinje streaming filmova u pregledniku, ali samo u SD

VUDU počinje streaming filmova u pregledniku, ali samo u SD prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 12, 2011 00:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Vudu.com |

Nema komentara:

Objavi komentar