srijeda, 6. travnja 2011.

GoPano Micro donosi 360-stupanjska video zapisa na iPhone 4 (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/05/gopano-micro-brings-360-degree-video-recording-to-the-iphone-4/:
Vidjeli smo fotografije pucao u krugu , ali ne bi ga se lijepo uloviti neke panoramske slike u pokretu svako jednom u neko vrijeme previše? Pa, ljudi na EyeSee360 sigurno misle tako, što je razlog zašto oni 's obzirom na iPhone 4 nekih 360-stupanjska sposobnost snimanja videa sa GoPano Micro. Sastoji od plastike slučaj za svoju mobilnu slušalicu, odvojivi od 360 stupnjeva objektiv, i GoPano app, sustav omogućuje iPhone fanboys napraviti kružni tavi s snažan udarac u prst. Koje ste stavili u raspoloženje filmova? Pa, ne možete dobiti vaše ruke na jedan samo još, ali pothvat već dosegla $ 20.000 financiranja cilj, tako da su spremni uložiti 50 $ može nad glavom Kickstarter rezervirati jedan od prvih GoPano Micros s proizvodne linije. Prije plunking dolje vaš teško zarađen gotovine, međutim, provjeriti sve full-opseg filmske zabave nakon pauze.

Nastaviti čitanje GoPano Micro donosi 360-stupanjska video zapisa na iPhone 4 (video)

GoPano Micro donosi 360-stupanjska video zapisa na iPhone 4 (video) prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 5. travanj 2011 22:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Kickstarter | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar