srijeda, 6. travnja 2011.

NASA čini dulje, straighter piezoelektričnih nanowires u mikrogravitacije, nema flat iron je potrebno

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/06/nasa-makes-longer-straighter-piezoelectric-nanowires-in-microgr/:
Piezoelektrični nanowires su stvari koje čine vlast koja generira hlače mogućnost, a to golem potencijal je nacrtan pozornost NASA. Vidite, self-powered svemirska su jako atraktivan za naše nacije svemirske agencije, i nekoliko od svojih najboljih učenika istraživači su otkrili da je struja stvara niti cinkovog oksida može biti duži i straighter - a time i snažnije - kada oslobođen od gravitacije je neumoljiva povući. To znači nanowires uzgaja u mikrogravitacije može dovesti do većeg kapaciteta baterije i spomenuti sok-generiranje međuzvjezdane odore. Naravno, ne postoji takva na kraju proizvode još, ali neka je vidjeti ako NASA može učiniti ono što drugi nisu: hlače daju snage za ljude.

NASA čini dulje, straighter piezoelektričnih nanowires u mikrogravitacije, nema flat iron je potrebno prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 6. travanj 2011 01:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Ecouterre | izvor NASA | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar