srijeda, 6. travnja 2011.

Motorola NYXboard površine od mrtvih, XBMC je vraćajući

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/05/motorola-nyxboard-surfaces-from-the-dead-xbmc-reclaims-it/:
Sedam mjeseci prije, Motorola predstavila dual-sided, QWERTY-laden daljinskog upravljača televizora: NYXboard . To nikada nije bio čuo iz opet. Danas smo naučili zašto - open-source zajednici će se prodavati inačici posebno redizajnirani za kontrolu vašeg XBMC rig. Ljudi iza Xbox Media Center nam reći da je zapravo govorio Motorola iz povezivanje daljinskog upravljača sa set-top-box pakiranja u korist njihovih opak plan, što znači da ćete biti u mogućnosti kupiti IR i RF daljinsko koji nativno podržava XBMC za peni ispod 60 dolara u lipnju ove godine.

Iako ne imati bilo koji pravi slike jedinice sasvim još - samo čini vidite iznad i ispod - programeri kažu kako će raditi s instalacijama na Mac, Windows, Linux i originalni Apple TV na jedan dan, te će zapravo isključiti strane udaljenog koja je licem prema dolje kako bi se izbjeglo slučajno ulaza. Naći ćete NYXboard za unaprijed naručiti sada na naš izvor vode, s prvim pošiljke predviđen za oko 27. lipnja. Onda opet, možda želite čekati, kao što smo mi rekli da su više iznenađenja: druga verzija koja može kontrolirati Apple TV 2 , i tajni način koji će omogućiti daljinaca kontrolirati svoj ​​zabavni centar dom bez dosadan linija vidljivi infracrvene . Najbolji položio planova i sve to ... ali to zvuči kao Logitech Harmony može napokon dobiti neke konkurencije.

Motorola NYXboard površine od mrtvih, XBMC vraćajući se prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 5. travanj 2011 19:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Testiran | izvor Pulse Osam |

Nema komentara:

Objavi komentar