srijeda, 6. travnja 2011.

Keyport brodove Mini-LED, nudi Slide u četiri nove boje sjajan

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/05/keyport-ships-mini-led-offers-slide-in-four-splendiferous-new-h/:
To nije um-savijanje koncept, ali Keyport Slide rješava problem koji se daleko previše ljudi imaju. Jednostavno rečeno, ovo multi-key alat dopušta korisnicima spremanje i ključ otisaka i digitalnih datoteka u jednom uređaju, a za one na lovu za nešto da odgovaraju njihovim nedjelja najbolje ... dobro, ne tražite dalje. Odijelo je upravo predstavio dva para novih Slide boja: Gunmetal, Cirkon zlato, bakar, i Champagne. Starter snopovi još uvijek nalaze na 79 dolara, a ako ste uvjereni da odijelo's CEO, ima "puno više na horizontu." Znaš, kao početne isporuke svojih 10 dolara Mini-LED , koji je također objavio danas. Dodirnite koje vode izvor ako ste šiklja s radošću (a mi znamo da ste).

Nastaviti čitanje Keyport brodove Mini-LED, nudi Slide u četiri nove boje sjajan

Keyport brodove Mini-LED, nudi Slide u četiri nove boje sjajan prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 5. travanj 2011 20:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor MyKeyport | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar