srijeda, 6. travnja 2011.

Mozilla shames programere s popisom sporog obavljanja Firefox add-ons

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/05/mozilla-shames-developers-with-list-of-slow-performing-firefox-a/:
Znamo kako Mozilla mora osjećati. Ona provodi svakih sat vremena buđenja ugađati i usavršavanju Firefox za eek se što je više moguće performanse, samo da vidite to sve uništene loš dodati-ons da vagati preglednik dolje kao blok cementa. To je očito sada imala dovoljno, međutim, te je otišao tako daleko da objavite popis da izlaže najgore prekršitelje. Kao što je ovog pisanja, dva najveća odvuče na pregledniku daleko su FoxLingo prevoditelj / rječniku i palikuća developer alata dodati-na koja je, prema Mozilla, svaki napraviti preglednik 74 posto sporiji start up. Taj popis je samo dio šireg borbu protiv lošu izvedbu dodati-ons. Mozilla tvrdi da je također pokreće automatsko ispitivanje performansi od top 100 dodataka u svojoj galeriji, te da će početi dopire do programeri izravno kako bi ih za poboljšanje performansi (pa čak i dati im neke nove alate za pomoći). Hit gore link ispod da vidite kako neki od vaših omiljenih dodataka stog gore.

Mozilla shames programere s popisom sporog obavljanja Firefox add-ons prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 5. travanj 2011 23:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Download Squad | izvor Mozilla , Slow Izvođenje Dodati-ons | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar