srijeda, 6. travnja 2011.

Dell Streak 10 do lansiranja sredine lipnja s Saće, moguća promjena imena u djelima

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/06/dell-streak-10-to-launch-mid-june-with-honeycomb-possible-name/:
Dellov sustav Windows 7 Rosemount tableta ne mogu to učiniti na plaži s vama ovog ljeta, ali to ne znači da tvrtka neće imati Android alternativa kada je vrijeme za početak primjene sunblock. Prema Forbesu, 10-inčni Android škriljevca smo dobili oh-tako-letimičan pogled na na CES-u bi trebao biti spreman za hit na tržištu negdje oko sredine lipnja, samo malo kasnije nego što smo ranije čuo . Publikacija također nagovještaj da je tableta do sada nazivaju Streak 10 ne može zadržati da nadimkom kad je vrijeme za pokretanje, ali to će zasigurno biti pokrenut Saće , iako nismo sigurni da li to ću zadržati Stage UI. Bilo kako bilo, ljeto 2011 je oblikovanje do biti sezona Saće, a mi smo uzbuđeni da vidite samo ono što svaki proizvođač će učiniti da se razlikuju u sve-gužve prostora.

Dell Streak 10 do lansiranja sredine lipnja s Saće, moguća promjena imena u djelima prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 6. travanj 2011 17:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Forbes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar