srijeda, 6. travnja 2011.

Predsjednik Obama će se pojaviti na Facebook sjedištu za Town Hall sastanak

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/05/president-obama-to-appear-at-facebook-hq-for-town-hall-meeting/:
Izgleda kao predsjednik Obama i utemeljitelj Facebooka Mark Zuckerberg jednostavno ne mogu dobiti dovoljno jedni druge. Samo dva mjeseca nakon njegove tech industrije schmooze fest , Bijela kuća je najavila zapovjednik's planira održati live streaming vijećnici sastanak sa Facebooka HQ s Zuckerberg i COO Sheryl Sandberg. Događaj je postavljen za 13:45 PST 20. travnja, a već je 3400 sudionika postrojilo se. Korisnici se potiču da podnesu svoja pitanja o inovacijama i gospodarstva putem događaj's Facebook stranici, i komentari su već rolling rezervirati Nekako, ipak, ne mislim da je ovo pitanje kakve on je vjerojatno da će odgovoriti: "Draga je predsjednik Obama, bismo mogli ugoditi biti prijatelji? " Nažalost, Karolina.

Predsjednik Obama će se pojaviti na Facebook sjedištu za Gradskoj vijećnici sastanak prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 5. travanj 2011 18:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechCrunch | izvor Facebook | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar