srijeda, 6. travnja 2011.

HP-tipkovnica-manje webOS telefon i Verizon prije 3 procurila?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/06/hps-keyboard-less-webos-phone-and-verizon-pre-3-leaked/:
Naši dobri prijatelji u PreCentral upravo su dobili par sočan lopatice, čak i za ovo doba dana. Prema njihovim dokazano tipster, ono što smo gledajući ovdje je nadolazeći webOS telefon bez tipkovnice - prvi za Rubinstein je posada, kao i mnogi od vas možda već znate. Iako ne postoji mnogo detalja da ide s ovom pic, čini se da je ovo ovdje škriljevca je samo malo veći nego prije 3, a to malo mjesto iznad ekrana može biti front-kamerom ili samo senzor blizine. Nakon PreCentral logika, to bi mogao vrlo dobro se Stingray koji su se pojavili na popisu codenames još u studenom - slično veličine prije 3 Mantaray, dok je manji Veer je Broadway, ostavljajući Stingray i Windsor neostvareno. Ali naravno, ne bi se naša oklada samo još u ovoj fazi.

Govoreći o Pre 3, isti tipster također poslao u spyshot, rekao je telefon spojen na Verizon. Iako smo već znali da je to klizača omot i CDMA i GSM radioes, ovo je zapravo prvi prototip vidio trčanje na bivše. Jao, tajanstvena tipster ponovno je držanje zbijeno usne o ovom curiti. Slika nakon pauze.

Nastaviti čitanje HP-tipkovnica-manje webOS telefon i Verizon prije 3 procurila?

HP-tipkovnica-manje webOS telefon i Verizon prije 3 procurili? prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 6. travanj 2011 02:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PreCentral (tipkovnici-manje telefona) , (Pre 3 na Verizon) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar