subota, 2. travnja 2011.

Japanski svemirski brod je 'crna kutija' rekorder preživi plameni pada na Zemlju

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/02/japanese-spacecrafts-black-box-recorder-survives-flaming-fall/:
Kada smo izvijestili na Japan's planira pratiti ponovni ulazak proces njegove Kounotori 2 letjelice s crno-box-style snimač, bilo je još nekih neodgovorenih pitanja: konkretno, bi REBR (Re-entry Raspad Recorder) potonuti ili plivati. Pa, prema najava iz uređaja kreator, stvar ne samo preživio vatreni poniranje na Zemlju, ali je također ostao na površini nakon plunking dolje na jugu Tihog oceana u utorak. Tijekom slobodnog pada, REBR nije kao što se očekivalo, automatski nadzor, snimanje, i na kraju prijenosa podataka o prostoru za ponovni ulazak proces, i dok stvar je doduše "nije dizajniran za preživjeti sudar s vodom", nastavila je prosljeđivanje informacija čak i nakon slijetanja. Sljedećeg REBR misija je planirana za lipanj - ovdje je u nadi novi tip je kao plutajuća kao prijatelj. Cijeli PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje japanskih svemirskih letjelica je 'crna kutija' rekorder preživi plameni pada na Zemlju

Japanski svemirski brod je 'crna kutija' rekorder preživi plameni pada na zemlju prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. travanj 2011 09:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink NewScientist | izvor Aerospace | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar