subota, 2. travnja 2011.

HP-ov tablet Zeen dobiva android 2,2 Froyo ažuriranje, napokon (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/02/hps-zeen-tablet-gets-android-2-2-froyo-update-finally-video/:
Ako ste se odlučili za baciti dobar presude kroz prozor i kupiti Photosmart eStation HP samo za tablete, krenimo govoreći mi vam rekao . Sada kada imamo da kvadratna daleko, to izgleda kao da bi moglo biti nade za HP-ov Android škriljevca još - izvješća počinju uvaljati u za dugo čekala android 2,2 update za Zeen. Za mjeseci, vlasnici tableta su popunili HP forume službu za korisnike s pritužbama je obećao, ali nikada dostavljen ažuriranje, ali kao što možete vidjeti iz videa ispod, Zeen vlasnici sada može skinuti beta verziju Froyo zajedno s Flash-kompatibilnost, i od onoga što smo čuli, to je ogroman napredak. Ako morate vidjeti za sebe, check out video nakon pauze, ali neka nam pitanje još jedan upozorenje: audio u ovaj video će vas izvući se.

[Hvala, Zac]

Nastaviti čitanje HP-ov tablet Zeen dobiva android 2,2 Froyo ažuriranje, napokon (video)

HP-ov tablet Zeen dobiva android 2,2 Froyo ažuriranje, napokon (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. travanj 2011 10:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Google Mobile | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar