subota, 2. travnja 2011.

Sony CEO uzgred spominje on dobavu kamere Apple

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/02/sony-ceo-casually-mentions-hes-supplying-cameras-to-apple/:
Mi smo bili u iskušenju da ga nazvati travnja Fools 'vic, ali priča je suviše zemaljski: Sony CEO Sir Howard Stringer navodno neka skliznuti da je njegova tvrtka za proizvodnju kamera za sljedeću seriju iPhone i iPads tijekom javni razgovor s Wall Street Journal . Tradicionalno, Apple je sourced iz njegovih senzora OmniVision, uključujući i ugodno osvijetljena backside- 5 megapikselni CMOS uređaja naći ćete u iPhone 4, ali sad da Sony ima previše BSI tech i OmniVision navodno je naišao kašnjenja, vaš sljedeći prijenosni Apple proizvod može kući Sony senzor Exmor R kao onaj koji smo se divili na Xperia Arc . Mind vas, to ne može završiti zapravo događa, zbog konteksta u kojem Sir Howard objavio vijest - u skladu sa 9-5 Mac, on je rekao da tvornicu za proizvodnju senzora za Apple je pod utjecajem japanske tsunami . Oh dobro.

Sony CEO uzgred spominje on dobavu kamere Apple prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. travanj 2011 14:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor 9 do 5 Mac , Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar