subota, 2. travnja 2011.

Prvi na svijetu GLONASS-omogućen smartphone brodova u Rusiji, GPS razmišlja preračunavanje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/01/worlds-first-glonass-enabled-smartphone-ships-in-russia-gps-po/:
Pa, bi li gledati na to? Planeta prvi GLONASS- telefon je sada dostupan, ali izgleda kao da ćete morati vinuti više u Rusiju kako bi ga koristiti. Naravno, ako ste slijedili GLONASS priča na sve što ne bi pronašli da je šokantno u najmanju ruku, a ako se odlučite podići ZTE-izgrađen MTS GLONASS 945 na vaš sljedeći izlet, da ćete biti tretirani na puni -na GPS podrška natrag u SAD. To je Froyo-based uređaj s 3,2-inčni Kapacitivni touchpanel, 2 megapikselnu kameru, 130MB memorije, Bluetooth / WiFi i cijenu oznaku od samo ispod 11.000 rubalja. To je oko $ 400 u stvarni novac, koji vjerojatno ćete naći vam najbolje odgovara u vaš novčanik, ako ste već pokupili sve-previše-sličan Vodafone 945. Krivovjerje 'nadajući svijetu drugi telefon GLONASS je malo više primoravanje na dizajn i značajke stajališta, yeah?

[Hvala svima koji su poslali to u]

Prvi na svijetu GLONASS-omogućen smartphone brodova u Rusiji, GPS razmišlja preračunavanja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 1, 2011 23:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Hi-Tech Mail | izvor Quintura , MTS | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar