subota, 2. travnja 2011.

Cablevision Optimalna za ipad app sada dostupan, potoci stotine TV kanala plus VOD

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/02/cablevision-optimum-for-ipad-app-now-available-streams-hundreds/:
Novi Cablevision ipad app je out, uzimanje na TV kuća ( Fox, Discovery, Viacom ) napada Time Warner je live streaming TV TWCable TV app nudeći pretplatnicima istim kanalima kao i njihovi IO TV paket i video na zahtjev. Optimalna za ipad app također uključuje i mogućnost za postavljanje DVR snimanje, brisanje snimljene emisije i pregledavati TV oglasi, iako to ne djeluje kao izravni daljinski za kabel kutija. Posljednji put Fox i Cablevision kvadratna off pretplatnika ne može gledati svoje predstave na YouTube ili dvije utakmice u World Series koja, uz dugu bitku preko mreže DVRs , sugerira kabelska tvrtka je spremna da kopaju svoje pete u dubokoj na ovo pitanje . višekanalni Vijesti ukazuje pretplatnika potrebno barem jedan kabel kutija iskoristiti novi app i TOS navodi da se može koristiti samo unutar prebivališta kupca. Pretplatnici prikladno opremljeni mogu zgrabiti app na iTunes link ispod, check out slike u galeriji ili video demo korisnik ugrađenih nakon pauze.

Update: Sada smo press release i činjenica list iz Cablevision (uključen nakon pauze) pa evo da se radi o brojevima: 300 kanala, može se registrirati na do tri iPads po računu i koristiti na bilo koje dvije istovremeno. Daljinski upravljač funkcije zakazani su za ljeto, a tvrtka navodi da, budući da je isporuku kanala preko digitalnog kabelskog mreže, a ne na internetu (ne "neto usluga koje se zahtijevaju) da vjeruje da je uporaba obuhvaćeno postojećim sporazumima prijevoz.

[Hvala, johnnydop, jcdesimp & Michael]

Nastaviti čitanje Cablevision Optimum za ipad app sada dostupan, potoci stotine TV kanala plus VOD

Cablevision Optimalna za ipad app sada dostupan, potoci stotine TV kanala plus VOD prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. travanj 2011 00:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše

Nema komentara:

Objavi komentar