subota, 2. travnja 2011.

SYNC je druga verzija off lud početak, Ford popravci sa Ctrl-Alt-Delete

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/02/syncs-second-version-off-to-a-buggy-start-ford-fixes-with-ctrl/:
Uz to se naručiti u 80 posto svojih modela 2011 , SYNC je bila blagodat za ford's bottom line, ali to nije sve bresaka i kremom za Dearborn posade povezivanja platformi. Naši prijatelji na Autoblog izvijestili su da je druga generacija multimedijskih softvera ima gadan običaj malo o sebi ponovno kada nešto pođe krivo s jednim od programa. Ne zvuči kao takva velika stvar, osim tih automatskog restarta potrajati nekoliko minuta (vječnost ako ste oslanjajući se na GPS-a kako biste dobili okolo), i sustav sklon izgubiti svoje indeksirane glazbe i povezani telefon info dok sam pričvršćivanje . Očigledno, samo drugi način da se bave takvim propuste je da se ponizio da autos zastupnik za full-na softver ili instalirati reinitialization - zašto Ford i Microsoft otišao Ctrl-Alt-Delete put umjesto pronalaženje više user-friendly rješenje, mi ćemo vjerojatno nikad ne znate. Blue Oval dječaka tvrde da je Autoblog iskustvo je atipičan, ali su ipak valjanog out ažuriranja softvera da razriješi problem. Nadajmo se, to je dovoljno da se zaustavi SYNC sustava iz radiš Force Zatvori ples.

SYNC je druga verzija off lud početak, Ford popravci sa Ctrl-Alt-Delete prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. travanj 2011 15:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Autoblog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar