subota, 2. travnja 2011.

GameStop detalje planova za poticaj i Spawn Labs, kaže da je 'postaje tehnologije tvrtka'

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/01/gamestop-details-plans-for-impulse-and-spawn-labs-says-its-be/:
Pa, to izgleda kao GameStop planove nakon stjecanja impuls i Spawn Vježbe mogu biti čak i većeg nego što smo imali sumnja. Na današnjoj konferenciji investitora, izjavio je GameStop stan da je to "postaje tehnologije tvrtka," i da to doista planira uvesti oblak-based igre uslugu slične OnLive kao rezultat Labs stjecanja Spawn, a Impulse će biti se koristi za "natječu žestoko" s parom. Ali to je samo početak stvari. Prema Dallas Morning News, GameStop također planira proširiti igre usluge raznih mobilnih uređaja, i ​​to očito je čak i zabavna ideja GameStop-ovih tableta, govoreći da "ako se osjećamo kao da smo mogli napraviti bolji posao od izradu tableta, mi ćemo to učiniti. " Naravno, neki da je još uvijek prilično načine off, ali GameStop će biti uzimajući svoj prvi koraci prilično brzo - to je već pokazao off demo kako će usluga biti integriran u svojoj web stranici (vidi gore, zajedno s "probati to je sada "opcija), i to planira započeti javnu beta negdje u ovoj godini prije rolling out full service početkom iduće godine.

GameStop detalje planova za poticaj i Spawn Labs, kaže da je 'postaje tehnologije tvrtke prvobitno pojavio na Engadget na pet, 1. travanj 2011 21:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Dallas Morning News (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar