subota, 2. travnja 2011.

Amazon je rekao da se s obzirom na NFC-temeljen koji se kreće usluga platnog prometa

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/01/amazon-said-to-be-considering-nfc-based-mobile-payment-service/:
Kao što svibanj biti svjesni, Amazon se zapravo već čine ga jednostavnijim za vas da se trgovina na mjestima osim Amazon.com sa svojim Amazon Plaćanje usluga, i to sada izgleda kao da može biti čak i razmišljati o proširenju stvari za cigle i malter trgovinama, kao i . Točnije, Bloomberg je izvještavanje da Amazon istražuje mobilne usluga platnog prometa na temelju NFC tehnologijom, koja će vam platiti za stvari i stvari kao što su vjernost dobiti točke na ništa drugo nego NFC-opremljen mobitel. Nije iznenađujuće, Amazon je također rekao da se s obzirom na neke druge značajke koje će poslati ljudi natrag na Amazon.com - Bloomberg daje primjer nekoga shopping za traperice u trgovini koji ne mogu naći pravu veličinu, i kaže da su može jednostavno skenirati Jean's tag naručiti online par. Detalji su inače malo svjetla, a usluga je očito još uvijek nije sasvim siguran stvar, iako osoba upoznatih sa slučajem kaže Amazon će odlučiti hoće li ići naprijed s njom ili ne ", u sljedećih tri do pet mjeseci."

Amazon je rekao da se s obzirom na NFC-temeljen koji se kreće usluga platnog prometa prvobitno pojavio na Engadget na pet, 1. travanj 2011 20:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bloomberg | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar