subota, 2. travnja 2011.

Tesla Roadster Sport 2,5 pregleda

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/01/tesla-roadster-2-5-sport-review/:
Tesla Roadster Sport 2,5 pregleda
Gadgets dolaze u svim oblicima i veličinama, ali to je sigurno reći da je ovo big'un. Naravno, to nije točno prijenosni u tradicionalnom smislu, a ne 24 mjeseci ugovor ide da bi se uklopiti u naš proračun, ali to ne znači da ne može imati mjesto u vašem životu. To je Roadster Sport, najnoviji dodatak Tesla obitelji i pušten u svijet prošlog ljeta. Verzija 2.5 je najbrži, ali na cesti, skoči od nula do 60 u 3,7 sekundi i još uvijek uzimajući ocijenjeno 245 kilometara dometa.

Naravno, svi znamo da ocijenjeno raspon ne mora ravnati se u stvarnom svijetu raspon, i stvaran-svjetski automobil performanse ne uvijek živjeti do ono što ste pročitali u časopisima, bilo. Doista u našem testiranju nismo bili u mogućnosti to izraditi Internet puno 245 milja da je Tesla kaže da možete u roadster, niti smo došli blizu približava ovu stvar je 125mph najvećom brzinom. No, nakon što je proveo puno sati klinču unutar kokpita ovog 128.500 dolara sportski EV nismo hoda moćni impresionirani, ne samo s koliko je vozio, ali u tome kako to zvučalo. Pročitajte o, i ti samo može biti previše.

Nastaviti čitanje Tesla Roadster 2,5 Sport pregled

Tesla Roadster 2,5 Sport pregled prvobitno pojavio na Engadget na pet, 1. travanj 2011 16:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar